Kennis van zaken

Transport

Een bijkomende logistieke troef van Rago Fruit is dat wij ook het transport van het fruit voor onze rekening kunnen nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw fruit vakkundig wordt vervoerd. De chauffeurs van het transportbedrijf Rago Trans beschikken over de juiste kennis van zaken als het gaat om het transporteren van vers fruit. Zo wordt kwaliteitsverlies tijdens het transport voorkomen.

Productie

Met ons eigen fruitbedrijf begrijpen we telers en bieden we ondersteuning. Samenwerking leidt tot betere kwaliteit en prijzen, waardoor iedereen profiteert van een succesvolle samenwerking in de sector.

Handel

Dit ervaren fruitbedrijf in België waardeert transparantie, eerlijkheid en klanttevredenheid. Ze hebben een sterke band met telers, kennen het teeltproces en bieden maximale verkoopkansen in binnen- en buitenland.

Sortering

Rago Fruit hanteert eigen sorteerlijnen met bekwame medewerkers. Onze interne controle zorgt voor aanpassingen indien nodig, waarbij klantenwensen nauwlettend worden gevolgd en gerapporteerd.

Transport

Rago Fruit biedt extra logistieke voordelen door eigen transportfaciliteiten. Onze toegewijde chauffeurs bij Rago Trans zorgen voor vakkundig en kwaliteitsbehoud tijdens het transport van uw verse fruit.