Eerlijk zaken doen

Handel

Ervaring in de sector, een korte opvolging van het volledige teeltproces en een uitstekende kennis van het product, stellen ons in staat om het fruit van onze telers af te nemen en het aan de best mogelijke voorwaarden te verkopen.

Met een eigen fruitbedrijf in België zijn we goed op de hoogte van wat er speelt in de sector en hebben we een goede voeling met onze telers.

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Onze inkoopvoorwaarden zijn helder en bevatten geen kleine lettertjes. Wij zorgen er daarenboven voor dat aan de eisen en verwachtingen van elke klant wordt voldaan.

Door onze uitgebreide en diverse afzetmarkt in binnenland en buitenland, kunnen wij steeds maximale verkoopresultaten verzekeren.

Productie

Met ons eigen fruitbedrijf begrijpen we telers en bieden we ondersteuning. Samenwerking leidt tot betere kwaliteit en prijzen, waardoor iedereen profiteert van een succesvolle samenwerking in de sector.

Handel

Dit ervaren fruitbedrijf in België waardeert transparantie, eerlijkheid en klanttevredenheid. Ze hebben een sterke band met telers, kennen het teeltproces en bieden maximale verkoopkansen in binnen- en buitenland.

Sortering

Rago Fruit hanteert eigen sorteerlijnen met bekwame medewerkers. Onze interne controle zorgt voor aanpassingen indien nodig, waarbij klantenwensen nauwlettend worden gevolgd en gerapporteerd.

Transport

Rago Fruit biedt extra logistieke voordelen door eigen transportfaciliteiten. Onze toegewijde chauffeurs bij Rago Trans zorgen voor vakkundig en kwaliteitsbehoud tijdens het transport van uw verse fruit.