Verpakken

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verpakken wij uw fruit in de verpakking naar uw keuze. Wij zorgen dat uw product deskundig verpakt wordt, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Het maakt niet uit of u een enorme partij fruit wilt verpakken of slechts een klein pakketje nodig heeft, Rago Fruit regelt het.

Soorten verpakkingen

De mogelijkheden om uw fruit te verpakken zijn eindeloos: van dozen tot glazen of plastic verpakkingen. U hebt onder meer de keuze uit flowpacks, netten of schalen. Daarbij houden wij te allen tijde rekening met het juiste pakmateriaal per fruitsoort. We letten op factoren als houdbaarheid, kwetsbaarheid, hoeveelheid en de samenstelling. Wilt u weten wat de meest geschikte verpakking is voor uw fruit? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Flowpack

Flowpack is een ideale methode om meerdere soorten fruit bij elkaar te verpakken. Het fruit wordt verpakt in een zachte folie. Daarbij wordt een speciaal beschermgas ingespoten, zodat het product zuurstofarm blijft. Flowpack is een veelgebruikte methode in de voedingsindustrie. Denk hierbij aan voedingsmiddelen zoals groenten of fruit, maar ook langer houdbare artikelen zoals kaas.

Natuurlijk zijn er nog vele andere soorten verpakkingen nodig. Neemt u daarvoor gerust contact op met ons.