Fruit

Rago Fruit heeft een totaalassortiment van hard en zacht fruit. Wij zijn een fruit groothandel in appels, kersen, peren, frambozen, aardbeien en bramen. Het maakt niet uit of u fruit bij ons wil kopen of verhandelen, bij Rago Fruit garanderen we altijd de beste kwaliteit. In ons eigen sorteercentrum onderwerpen we de producten aan een uitvoerige check voordat ze definitief de deur uit gaan. De vruchten worden in onze fruit groothandel geselecteerd op grootte en kwaliteit. Daarna worden ze zorgvuldig opgeslagen, zodat u verzekerd bent van een vers product

Eigen kwekerij

Wij kweken verschillende soorten fruit op onze eigen grond. Op zo’n veertig hectare grond groeien kersen, appels en peren. Onze ruime ervaring in de tuinbouw maakt dat wij keer op keer weer de beste producten produceren. Onze eigen productie zorgt er bovendien te allen tijde voor dat we de supervisie over ons fruit houden. De rassen die wij kweken zijn:

  • Appels: Jonagold, Boskop en Golden
  • Peren: Conference en Doyenne
  • Kersen: Kordia en Regina

GlobalGap gecertificeerd

Rago Fruit voldoet aan alle eisen op het gebied van Europese wetgeving. Zo zijn wij in het bezit van een GlobalGap-certificaat. Dit betekent dat Rago Fruit voldoet aan wereldwijde eisen op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Dit houdt onder meer in dat onafhankelijke controle instanties onze productiemethodes uitvoerig hebben gecontroleerd. U bent er bij ons dus zeker voor dat u waar voor u geld krijgt en bovendien onderhandelt met een volwaardige kwalitatief hoogstaande partner.